tl_files/images/facebook_icon.11.png    

Plannen? Laten we eens praten!

De Borduurindustrie

De omvang van de totale borduurindustrie is gigantisch, er gaat zo’n 43 miljard euro in om. dit is ook de reden dat de borduurindustrie menige recessie heeft doorstaan.

Lees meer >>

Borduurberen

Een wereldwijd gepatenteerd "klaar terwijl u wacht" artikel voor de borduurshop!
Lees meer

Wia Nederhoed - Nederhoed Borduurtechniek te Roden

30-03-2010

Bij het aanschaffen van m’n eerste borduurmachine was het belangrijk dat ik de juiste keus zou maken. Uiteindelijk is het een behoorlijke investering die je doet en je kan het je niet veroorloven om eerst veel geld uit te geven om daarna te merken dat je een machine hebt gekocht die niet alle functionaliteiten heeft die je mogelijk in de toekomst nodig kan hebben. Wat dat betreft ben ik erg tevreden met de Tajima. Ik heb gekozen voor een machine met een touch screen. Deze uitvoering is het waard om wat extra geld aan uit te geven. Naast de gemakkelijke bediening is het erg prettig dat je precies kunt zien waar de naald zich bevindt als je een correctie wilt maken in je borduurwerk. Ik ben een paar jaar geleden met m’n bedrijf gestart en heb al snel een tweede machine aangeschaft. Uiteraard weer een Tajima, want een machine van hetzelfde merk vereenvoudigt de bediening en bovendien kan je dezelfde borduurbestanden gebruiken.

Vanwege de groei van het bedrijf ben ik nu verhuisd naar een bedrijventerrein, waar ik de beschikking heb over een apart bedrijfsgebouw. Ik kan me nu voor 100% op m’n eigen bedrijf richten, want de baan die ik erbij had, is nu verleden tijd. Naast het daadwerkelijke borduren maak ik ook de designs. Een aantal maanden voordat de borduurmachine werd afgeleverd had ik me alvast in de software verdiept. Inmiddels ben ik aardig op de hoogte van de fijne kneepjes van het maken van de borduurontwerpen. Dit doe ik niet alleen voor mijn eigen bedrijf, maar ook voor derden.

De klanten weten Nederhoed Borduurtechniek prima te vinden. En er komen regelmatig nieuwe bij. Als je kwaliteit levert, dan spreekt dat zich rond. Een paar artikelen in de krant hebben daar zeker aan meegewerkt.

Zie voor meer informatie www.nederhoedborduurtechniek.nl
Adresgegevens:
Nederhoed Borduurtechniek
Deeling 15
9301 ZT Roden
Tel: 050 5016923
Fax: 050 5017992
Email: mailto: wia@nederhoedborduurtechniek.nl

Ga terug