tl_files/images/facebook_icon.11.png    

Plannen? Laten we eens praten!

De Borduurindustrie

De omvang van de totale borduurindustrie is gigantisch, er gaat zo’n 43 miljard euro in om. dit is ook de reden dat de borduurindustrie menige recessie heeft doorstaan.

Lees meer >>

Borduurberen

Een wereldwijd gepatenteerd "klaar terwijl u wacht" artikel voor de borduurshop!
Lees meer

S2ES Borduurservice Papendrecht

11-12-2012

Ik had links en rechts al voorbeelden van borduurwerk gezien en werd steeds geïnteresseerder in dit vak en wilde de mogelijkheden hiervan eens verder bekijken. Ik heb vervolgens een afspraak gemaakt met Masterstitch bv en diverse gesprekken gehad met Dick Steenman over de mogelijkheden, de eerste machine was een feit in Mei 2011.

Met mijn eigen ideeën en input van ideeën van Masterstitch bv, bleek al snel dat we verrassend snel flinke orders te verwerken kregen. Niet zozeer grote productie partijen, maar inplaats daarvan, veel variabel werk.

Een tweede machine werd nog geen 2 maanden later aangeschaft, gevolgd door een derde en vierde in 2012. In het najaar kwam de vijfde machine en een groei naar een streefaantal naar 10 machines is in 2013 aanstaande.

De enorme groei was enerzijds gebaseerd op ons vertrouwen in de markt alsmede de specifieke marketing die we maakten anderzijds door de niet aflatende support van Masterstitch bv die ons vanaf het begin met raad en daad terzijde heeft gestaan. Vooral in aanvang, instructie en inwerken op de machines, maar ook alle " tricks" die net het verschil kunnen maken. Alle software en toebehoren worden bliksemsnel geleverd.

Wij beschouwen Masterstitch bv dan ook als een betrouwbare partner in ons avontuur in borduren. U bent altijd van harte welkom om ons bedrijf nader te bekijken alsmede de Meistergram machines die door hun betrouwbaarheid en begeleiding de groei mede hebben mogelijk gemaakt.

Ga terug