tl_files/images/facebook_icon.11.png    

Plannen? Laten we eens praten!

De Borduurindustrie

De omvang van de totale borduurindustrie is gigantisch, er gaat zo’n 43 miljard euro in om. dit is ook de reden dat de borduurindustrie menige recessie heeft doorstaan.

Lees meer >>

Borduurberen

Een wereldwijd gepatenteerd "klaar terwijl u wacht" artikel voor de borduurshop!
Lees meer

Rita Fink

30-03-2010

Graben 19
88339 Bad Waldsee ( Duitsland)

Mijn naam is Rita Fink, ik werk voor een groot verzendwarenhuis waar ik beren en handdoeken voorzie van namen en teksten. De Meistergram machines stellen mij in staat om ondanks het grote aanbod van werk bij te blijven en daardoor nog steeds aan de van mij verwachtte capaciteit kan voldoen. Onze geborduurde materialen worden verwerkt in aantallen van 100.000 stuks per jaar met een ploeg van 6 dames die 24 uur per dag in ploegen de materialen borduren, dit betekent Dat met de heden 15 jaar oude machines ruim 1.500.000 artikelen zijn geborduurd, en er naast gewoon onderhoud en het vervangen van sommige elektronische boarden, we nog steeds een zeer goed rendement van de machines kunnen verwachten.

15 jaar geleden werkten wij met M600 en M700 installaties die ook allen goed hebben gepresteerd en gefunctioneerd. Ondanks het feit dat onze leverancier Masterstitch zo’n 800 kilometer verder is kunnen we in geval van calamiteiten altijd vertrouwen op een snelle service van Masterstitch, met name Eugen van Koppen die binnen 2 dagen ter plaatse is om het materiaal weer in gereedheid te brengen. U kunt gerust stellen dat ik met de machines en de ervaringen met Masterstitch zeer tevreden ben, en realiseer me dat ik met andere typen machines nooit in staat zou zijn geweest een dergelijk aantal te verwerken, dus een top bedrijf, met super machines!

Met vriendelijke groet,

Rita Fink

Ga terug