tl_files/images/facebook_icon.11.png    

Plannen? Laten we eens praten!

De Borduurindustrie

De omvang van de totale borduurindustrie is gigantisch, er gaat zo’n 43 miljard euro in om. dit is ook de reden dat de borduurindustrie menige recessie heeft doorstaan.

Lees meer >>

Borduurberen

Een wereldwijd gepatenteerd "klaar terwijl u wacht" artikel voor de borduurshop!
Lees meer

Coby Rietdijk

30-03-2010

Hallo,

Graag wil ik U mijn ervaring vertellen met en over mijn geweldig nieuwe machine de Tajima Neo Ik heb hiervoor jaren op een huishoudborduurmachine geborduurd .

Tot volle tevredenheid hoor, maar na een aantal jaren kreeg ik toch het verlangen om over te gaan op een industrie machine. Omdat die heel veel mogelijkheden hebben die de gewone huishoud machine´s niet hebben en daardoor zo heel anders zijn, de machine is veel sterker en kan de hele dag aan kan staan, en dan ook nog het werk perfect aflevert.

Ik ben bij Masterstitch terecht gekomen omdat ik op een borduurbeurs wat informatie had meegenomen. Ben samen met mijn man naar het bedrijf gereden en door Dick Steenman de eigenaar heel leuk en bijzonder uitvoerig geholpen . Toen was mijn keuze snel gemaakt. De instructie-uitleg is geweldig. Joyce doet dit op een prettige geduldige manier en nadat ze de machine geïnstalleerd had was het met een paar uur gedaan, ik kon borduren en hoe!!!!!!!!!!!! En weet ik iets niet meer dan bel ik even en indien mogelijk wordt het opgelost. Ik vind de service heel erg belangrijk bij z ´n aankoop en ze hebben alle kennis in huis. Helemaal geweldig ,ik gebruik een USB stick voor het overbrengen van de patronen ik kan 15 kleuren op mijn machine kwijt en de grootste borduurring is 40 /50 cm. Dus alles is nu in 1 hoop te maken.Ik borduur voor en met plezier en daar is alles mee gezegd en ben een heel tevreden klant.

Groetjes,
Coby Rietdijk Dordrecht.

Ga terug