tl_files/images/facebook_icon.11.png    

Plannen? Laten we eens praten!

De Borduurindustrie

De omvang van de totale borduurindustrie is gigantisch, er gaat zo’n 43 miljard euro in om. dit is ook de reden dat de borduurindustrie menige recessie heeft doorstaan.

Lees meer >>

Borduurberen

Een wereldwijd gepatenteerd "klaar terwijl u wacht" artikel voor de borduurshop!
Lees meer

BREUR - Groothandel voor bouw en industrie

01-09-2010

Aan de vraag om onze ervaringen met Meistergram en Masterstitch met u te delen geven wij gaarne gevolg;

Eén van de groeisegmenten van Breur groothandel was en is bedrijfskleding, reeds enkele jaren werd het borduurwerk voor deze bedrijfskleding uitbesteed aan derden, op een zeker moment besloten wij naar alternatieven te zoeken voor de steeds belangrijker wordende borduur opdrachten, men besloot op termijn dit in eigen beheer te gaan doen, en werd gezocht naar geschikte apparatuur hiervoor. Na zorgvuldige oriëntatie werd contact gelegd met Masterstitch bv, waarmee we na enkele gesprekken overeenstemming bereikten voor de aanschaf van 2 stuks 15 naalds borduurmachines Meistergram PRO 1500 , deze werden vlak voor Kerstmis 2009 geleverd.

Instructie werd aansluitend uitgebreid verzorgd door Joyce Steenman, die ons buiten alle zaken met betrekking tot de bediening van de machine, ook leert eenvoudige reparaties zelf uit te voeren zoals het wisselen van een breekblok. de instructie was efficiënt en uitgebreid, de standaard 2 dagen instructie wordt niet moeilijk over gedaan, men komt met plezier nog eens extra terug, zonder hier een rekening achteraan te sturen. telefonische bijstand, levering van garens en software is prompt en efficiënt.

We schrijven nu September 2010, de machines staan continue in productie en verwerken het diverse aanbod probleemloos, hierbij zijn productiedagen van 18 uur geen uitzondering, kortom, goed presterende machines, samen met een goed presterend team van Masterstitch b.v. ervaren wij dit als een verlengstuk van ons bedrijf, een aanrader voor een ieder die zich op dit ,voor hem of haar onbekende, terrein gaat begeven.

J. Geleijnse Vestigingsmanager Gouda
Ra’oef Muradin afd. borduren

Bekijk alle referenties

Ga terug