tl_files/images/facebook_icon.11.png    

Plannen? Laten we eens praten!

De Borduurindustrie

De omvang van de totale borduurindustrie is gigantisch, er gaat zo’n 43 miljard euro in om. dit is ook de reden dat de borduurindustrie menige recessie heeft doorstaan.

Lees meer >>

Borduurberen

Een wereldwijd gepatenteerd "klaar terwijl u wacht" artikel voor de borduurshop!
Lees meer

Digitaliserings service

Digitaliserings-service Meistergram personaliserings machines

Wij hebben een unieke logo ontwikkeling service beschikbaar voor de volgende typen Meistergram zigzag borduurmachines:

Meistergram M600/M600XL Cassettetape
Meistergram M700/M700XL Cassettetape
Meistergram M800/M800XLC Cassettetape/Diskette
Meistergram M900XLC Diskette
Meistergram M2000XLC Diskette
Barudan B2000/XLC Diskette

 

Buiten onze logoservice hebben wij ook systeemdiskettes en systeemtapes beschikbaar voor alle hier bovengenoemde borduurmachines. Voor deze typen machines vervaardigen wij sinds 1985 custom software. Vele duizenden opdrachten zijn tot tevredenheid aan onze klanten geleverd voornamelijk in Europa en USA. Levertijden voor customsoftware 2 dagen maximaal voor internet-verzending. Voor tapes, hierbij de verzendtijd per post bijtellen.

Buiten de customsoftware, hebben we de beschikking over alle alfabetten, themepackages en individuele designs voor deze machines. Hier kunt u alle informatie vinden. Wij zullen u aan de hand van uw vragen gaarne offreren.

Digitaliserings-service voor alle overige meernaalds borduurmachines

Voor onze lijn Meistergram machines en voor alle andere borduurautomaten hebben wij een logoservice waarbij we als intermediair optreden om kwaliteitslogo's voor u te laten ontwikkelen waarvan de prijzen zeer laag zijn en de kwaliteit zeldzaam goed! Niet alleen voor onze importlijn Meistergram maar voor elk ander machine format.

Ook als u de beschikking heeft over digitaliserings- software kan het interessant zijn vanwege tijdgebrek of moeilijkheidsgraad een beroep te doen op deze service De levertijd bedraagt maximaal 1 dag !

Klik hier voor Font help voor alle lettertypen en designs.